Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Software program informatic Iresys
1650 lei
Brand
Ver. 1.1.
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
IRESYS este un program inteligent de gestiune si marcaj care accelereaza procesul de vanzare, organizeaza si monitorizeaza activitatea de gestiune si ajuta la cresterea rentabilitatii afacerii dumneavoastra.

Este conceput pentru a fi usor de utilizat si de aceea lucreaza cu pictograme intuitive si meniu cu structura logica si facila, totodata beneficiaza de design atragator si interfata prietenoasa si interactiva.

Pachetul de gestiune si marcaj include:

1. Gestiunea cantitativ-valorica a stocurilor: stocuri cantitative, stocuri cantitativ-valorice, fise de magazie, liste de inventar, bonuri consum/retur, NIR-uri etc.
2. Retetar: ingrediente, substituienti, costuri fabricatie reteta
3. Raportare: activitate personal inlcusiv pontaj, activitate unitate, vanzari detaliate pe sectii, categorii, produse si zile economice
4. Grafice si previziuni: vizualizare grafica a evolutiei afacerii dumneavoastra, anticiparea evolutiei viitoare
5. Vanzare: centralizare si gestionare comenzi, emitere note de plata si bonuri fiscale


Intefata principala a programului este 100% personalizabila existand o gama variata de imagini de fundal si de pictograme pentru mese si utilizatori, care pot fi modificate, la cerere, pentru fiecare client in parte.

Sistemul poate fi folosit pe un singur terminal sau interconectat intr-o retea de calculatoare.
Programul poate rula atat pe calculatoare tip desktop cat si pe laptop-uri, folosind monitoare CRT, LCD, TFT sau Touchscreen.
Din Gura in Gura
Alte Produse